Capitolul II


Nora:

Am fot devastată când am aflat că sunt însărcinată, dar cumva, Patch a reuşit să facă totul să pară ok. Dintr-o dată nu mai era sfârşitul lumii. Nu mă simţeam bine, pentru că vomitam şi îi săream în cap destul de des. Am cerut câteva pungi petru vomitat în timpul zborului şi am decolat.
“Are rău de mişcare” m-a acoperit Patch atunci când am primit o privire ciudată de la persoana care înmâna pungile.
Spre norocul meu am dormit în marea majoritate a timpului, folosind doar două din cele trei pungi pe care le aveam. Patch mi-a strâns părul la spate în timp ce dormeam, şi îmi şoptea la ureche lucruri în genul: “Te iubesc,” şi “Vom fi în Formosus înainte să îţi dai seama.”
M-am trezit doar pentru a merge la baie de câteva ori, şi chiar şi atunci eram un zombi. Am fost sigură că Patch a strecurat ceva în sticla de apă atunci când nu m-am uitat.
“Trezeşte-te, îngerule. Suntem în Grecia,” a spus Patch încet.
Am tresărit, neaşteptându-mă la asta. M-am ridicat să-mi iau bagajul. Atunci mi-am dar seama că Patch nu avea unul.
“Unde e bagajul tău?” am întrebat.
“Rixon mi-a trimis un mesaj când aşteptam să ne îmbarcăm, cum că l-am luat cam pe nepregătite, iar hainele mele vor fi la noi acasă pe când ajungem.”
“Ok. Doar mă asiguram” am spus în timp ce ieşeam din avion.
Am mers spre ieşire, unde am văzut un om cu un carton pe care scria”Patch şi Nora”
“Bun venit, domnule, doamnă” a spus el cu un accent grecesc.
Omul acest era într-un fel bătrân şi cu pielea arsă de soare.
“Mulţumim,” a spus Patch omului care ne-a condus discret către maşina care ne aştepta la ieşirea din aeroport.
Omul ne-a deschis uşa, urcaţi în maşină, am parcurs un drum de 20 de minute până la un doc.
“Rixon a spus că barca noastră e la capătul docului. A mai spus şi că Formosus e a cincea insulă dacă mergem în linie dreaptă.” a spus Patch după ce am coborât şi i-am mulţumit şoferului.
“Sună bine,”am spus obosită.
“Maşina care ne aşteaptă acolo e tot un Jeep negru. Exact ca şi acasă.”
Nu aveam nici o idee cum ar putea cineva să aibă atâta energie la ora asta târzie din noapte… sau ar trebui să spun zi, luând în considerare că suntem în Grecia. Am urcat în barcă; aproape omorându-mă încercând să urc. Patch a râs văzându-mi neîndemânarea, în timp ce mă ajuta să intru în mica barcă cu motor.
Patch a condus cam o jumătate de oră, când am ajuns în dreptul unei insule cu un semn care era în greacă, dar care avea dedesubt şi traducere în engleză care spunea: Bun venit în Formosus!
“Nemaipomenit,” am spus când am intrat în port, legând mica barcă de pilonii de susţinere.
Am mers pe doc, până am dat de nisipul alb şi moale de pe plajă. Apa era curată ca lacrima, iar insula, pur şi simplu îţi tăia răsuflarea. am avut destul timp să mă trezesc, aşa că am început să mă bucur de privelişte până am ajuns la Jeep. Înăuntrul maşinii am găsit o surpriză: indicaţii către noua noastră casă. Am condus în jurul insulei până am dat de o casă relativ mare.
Şi eu şi Patch nu mia puteam de nerăbdare, vroiam să explorăm împrejurimile. Aşa am descoperit că avem propria plajă şi erau câteva dealuri şi construcţii vechi din piatră care ne separau de vecini. Mia căzut faţa când am explorat fiecare cameră din casă. Frigiderul era plin de mâncare, aveam destule provizii pentru gătit iar totul era mobilat.Mi-am dat seama că eu şi Patch vom folosi doar unul, copilul nostru ar putea folosi altul, iar cel rămas rămâne pentru oaspeţi.
“Rixon, chiar a pregătit totul nu?” a întrebat Patch în timp ce ne instalam în casă.
“Desigur. Îi datorez totul,” am spus.
“Păi, el va fi singurul care ne va vizita pentru un timp. Pe de altă parte, pentru următoarele nouă luni o să fim doar noi doi. Rixon a trimis un mesaj cum că va veni în vizită odată la câteva luni, şi ne va ajuta să ne creştem copilul în primii ani.” a spus Patch.
“Wow, Rixon e un tip.Cum a strâns toţi bani ăştia şi toate cunoştinţele astea?”
“Poveste lungă,” a spus Patch.”Să spunem doar că e un tip foarte norocos. Cazinouri, pariuri, orice la care ai putea să câştigi, el o face, atâta timp cât e vorba despre bani sau relaţii.”
“Nu o să întreb. E prea personal.”
“L-ai putea întreba, dar eu nu pot să îţi spun nimic. Sincer chiar nu ştiu cum o face. Eu doar am presupus că e din cauza norocului pe care îl are când vine vorba de a câştiga bani şi alte lucruri.” a spus el.
“Ok.”
“Umm, Rixon a umplut un dulap cu haine şi pentru tine deasemenea.”
“Voi băieţi aţi plănuit toate aste pe la spatele meu, prin mesaje?” am întrebat ţâfnoasă. “Şi cum de îmi şti mărimile?”
“Cam aşa ceva. Am avut grijă de noi, nu-i aşa?” a întrebat el iritat.”În plus, am avut grijă de detalii. Mi-am dat seama că am nevoie să ştiu chestiile astea în caz de urgenţă. Ca şi toată asta. Dar cum spuneam, a avut grijă de noi, nu-i aşa?”
Am oftat. “A avut. Spune-i mersi din partea mea încă odată.”
“Aşa am să fac.”
Am urcat scările, cu Patch pe urmele mele. M-am uitat în camera care trebuie să fie dormitorul principal, şi am văzut că dulapul nostru era într-adevăr plin cu haine. M-am uitat prin sertare, de curiozitate, găsind ceva ce m-a făcut să-mi ridic sprânceana întrebătoare în direcţia lui Patch. Am scos din sertar două piese separate verzi şi albe în buline de bikini.
“Uite, n-am plănuit asta.”a spus Patch.
Am râs. “Ştiu că nu ai făcut-o. Hei, uite, e un bilet în fundul sertarului,”
Am revizuit repede biletul.
“Un cadou de la mine pentru mine, pitic. Sunt sigur că Patch se va bucura de asta,” am citit cu roşeaţă în obraji.
Patch a izbucnit în râs înainte să spună: “Crede-mă, o să mă bucur. Mersi Rixon!”
M-am uitat urât la el, dar nu am putu să îmi opresc zâmbetul de pe faţă.
“Haide să înotăm,”am spus impulsiv.
“Sună bine pentru mine. Cu cât mai repede te văd în bikini aceia, cu atât mai repede ne vom distra,”a spus Patch cu zâmbetul ăla de pirat al lui.
I l-am arătat, apoi am început să mă dezbrac. Ne-am mai văzut unul pe altul dezbrăcaţi şi înainte(vreau să spun, cum am fi putut fi aici dacă nu o făceam de la început?), deci nu era prea ciudat. După ce Patch mi-a legat bikini-ul, şi şi-a luat o pereche de pantaloni scurţi, am luat două prosoape din baie şi ne-am îndreptat către plajă.
Am pus prosoapele jos, apoi am intrat încet în apă. Era caldă, exact ca apa din baie. De aceea am alergat prin ea. Patch m-a urmat, aproape imediat înotând împreună, scufundându-ne aproape mai tot timpul.După o oră de joacă în apă, şi câteva runde de săruturi, am ieşit afară.
Ne-am întins pe prosoape, pe care le-am pus unul lângă altul, Patch ţinându-mă în braţe. Una din mâinile lui mi-a mângâiat spatele, ajungând uşor la stomacul meu încă plat.
“Copilul nostru e acolo,”a şoptit. “Deja îl iubesc.”
“Vei fi un tată minunat,” am şoptit înapoi. “Şi mă refer la toate modurile posibile. Copilul nostru te va adora.”
“Abia aştept să aflu ce e,” a spus Patch.
“Doar încă câteva luni şi vom şti,” l-am asigurat.
M-a sărutat uşor, coborând apoi şi sărutându-mi stomacul. “Tati te iubeşte.”
Am zâmbit când a făcut asta, iar el mi-a zâmbit înapoi. Am ştiut atunci că ăsta era începutul a eva uimitor. Am ştiut că nu am de ce să mă tem şi că totul va fi în regulă.

 

Traducător: Dark Rose

Corector: Simo

One thought on “Capitolul II

  1. ce draguuttttt 😡 normal ca o sa te iubeasca micul bebe cum sa nu te iubeasca pe tine :X:X:X:X ce dragutttttt owwwww imi creste glicemia :X:X:X :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s