Capitolul I

Capitolul 1

Era vară, iar mama Norei era plecată din oraş weekendu-l acesta. Abia aşteptam să ajung acasă la ea, pentru a ne putea reaminti ultimele noastre aventuri, unde am făcut dragoste. Nu era doar sex. Chiar era dragoste. Fără păcat. Era doar iubire. Am început să-mi recâştig simţurile de pe când eram gardian, deci fiecare atingere însemna lumea pentru mine.

Am zburat şi la propriu şi la figurat din maşină până la uşa din faţă. Am sunat la sonerie, iar când a răspuns am tras.o într-o îmbrăţişare enormă. Când i-am dat drumul am observat că avea ochii înroşiţi, iar pete de rimel îi curgeau încet pe obraji, un semn evident că plângea.

“Ce s-a întâmplat?” am întrebat-o.

“Intră înăuntru,” a spus.”Am nişte veşti.”

“Ce e?” Am întrebat după ce am închis uşa în urma mea.

Nora a luat-o înainte, aşezându-se pe canapea. “Vino lângă mine.”

“Ok”

M-am aşezat şi i-am luat mâna într-a le mele. A început să ofteze, iar eu am îmbăţişat-o strâns, aducând-o mai aproape de mine.

“Ce s-a întâmplat?” Am întrebat cu grijă.

“Sunt însărcinată cu copilul tău,” a exclamat.”Cum s-a putut întâmpla asta? Cum am putut fii atât de toantă.”

A durat câteva secunde ca toate astea să mă lovească, apoi am ştiut ce trebuia să fac. “Nora, nu putem rămâne aici. Îngeri căzuţi vor veni după mine. Noi trebuie să plecăm. Rixon are un loc unde putem merge. Tot el se poate asigura că nu vom fi găsiţi niciodată.”

“Unde e locul?” a întrebat.

“Îl sun chiar acum. Ne va ajuta să fim în siguranţă.” Am spus scoţându-mi telefonul.

L-am apelat pe Rixon, acesta răspunzând de la al doilea sunet.

“Care-i treaba Patch?” a întrebat.

“Nora e însărcinată. Avem nevoie de tine să ne protejezi.” i-am spus.

“Oh frate. Pune-o să împacheteze şi aduo la mine. Mă descurc eu de acolo.” a spus el cu un oftat.

“Am priceput. Unde e casa de siguranţă oricum?” am întrebat.

“E pe mica insulă grecească cunoscută şi ca Formosus. Am locuit acolo. Are o populaţie de mai puţin de o mie de persoane. Ei vor avea grijă de voi. Ei sunt familiarizaţi cu îngeri, luând în considerare că o mare majoritate din ei sunt Nephilimi. Mulţi dinre ei vorbesc engleza la fel de bine ca şi limba lor maternă.” a spus. “Au şi un mic spital acolo. Ştiu asta pentru că am fost implicat într-o luptă cu unul de acolo şi am fost înjunghiat. Nu a fost o experienţă plăcută lasămă să îţi spun.” a spus el chicotind.

“Asta e treabă serioasă Rixon,” am spus începând uşor să mă enervez.

“Cum am spus mai devreme, pune-o să îşi împacheteze câteva lucruri, iar eu mă voi descurca cu restul,” a spus. “Bilete de avion, barcă şi toate celelalte vor fi pregătite până mâine.”

“Ok. Sună bine. Mersi.”

“Nici o problemă amice. Am avut un sentiment că se va întâmpla asta odată şi odată,” a spus el, râzând din nou.

“Pa Rixon.”

Am închis telefon cu un mic zgomot făcut de clapetă. “Apucăte de împachetat Nora. Lasă-i un bilet mamei tale, în care să îi spui să nu încerce să te găsească. Nu-i spune unde te vei duce, sau orice care poate sugestiona asta.”

“Şti că asta nu o să meargă nu?” spune ea cu umor.

“Dar până la urmă va afla unde eşti. De asemenea ar trebui să îţi laşi telefonul aici. Nu putem avea contact cu nici o altă persoană înafară de Rixon, O să ne găsească dacă vorbim cu oricine altcineva.” am spus.

“Ok, dar unde mergem până la urmă?” a întrebat îngerul meu.

“La Rixon, apoi avem un zbor programat încotro vrea Rixon să ne trimită, înainte de destinaţia noastră finală. Aceasta fiind o mică insulă grecească, cunoscută ca Formosus. Populaţia e sub o mie de locuitori, au şi un spital acolo, iar mare majoritate din ei sunt Nephilimi. Deci, ne vor proteja.” i-am explicat.

“Ok.”

“Împachetează doar strictul necesar. Câteva ţinute, două perechi de pantofi etc. Restul le vom primi la destinaţie sau la aeroport.”

Nora a încuviinţat, urcând în viteză scările.

“Nora! Nu fugi! Aminteşteţi, tu nu porţi doar un copil oarecare în corpul ăla fenomenal al tău, ci copilul nostru!” i-am spus după ce am urcat scările până la ea în dormitor.

Am observat că deja începuse să împacheteze. Nu era foarte pretenţioasă în legătură cu ceea ce vroia să i-a cu ea. Doar arunca acolo, ceea ce putea încăpea în micul rucsac de voiaj, apoi s-a îndreptat către baie. A adus de acolo pasta de dinţi, periuţa, peria şi câteva piese din trusa ei de machiaj. Am urmărit-o pe femeia, pe care o iubesc împachetând. Atunci m-a lovit.

O să fug împreună cu Nora. Nu aveam curajul să îi înfrunt pe arhangheli. Şi cea mai bună parte era că făceam asta doar pentru că aşteptam cel mai minunat lucru din lume: un copil. O să fiu tată în nouă luni.

Ştii, în secret sunt super extatic la gândul că tu ai copilul meu, i-am şoptit în gânduri.

Apoi i-am trimis o imagine cu ea cu un copil minunat în braţelel ei, înfăşurat într-o păturică, iar noi toţi zâmbeam, eu stând în spatele ei, îmbrăţişând-o.

“Păi, sunt super speriată,” a exclamat. “Scuze. Sunt terifiată. Nu vreau să fiu strigată ‘mami’! Am doar 16 ani. O să am 17 când o să am copilul ăsta. O să fiu una din acele mame care are un adolescent când ea are doar 30 de ani. Sunt doar îngrijorată că nu o să fiu o mamă bună. Vreau să spun, dacă copilul  ne va urî? Dacă…” mi-am pus un deget pe buzele ei, curând înlocuindu-l cu buzele mele.

“Nora Grez, o să fi o mamă minunată.” i-am spus iubirii vieţii mele. “Şi chiar dacă te urăşte, poţi oricând să fugi la tati.” i-am spus chicotind.

A închis rucsacul, spunând că mai trebuie doar să se schimbe.

Abia atunci am realizat că ea era doar într-o pereche de boxeri şi un top. Părul ei era ciufulit şi avea cearcăne sub ochi, dar m-am gândit că niciodată nu a arătat mai bine. Nora şi-a trecut peria prin părul ei buclat, apoi şi-a pus o pereche de blugi, o pereche de şlapi, lăsând topul acolo unde era.

“Să mergem,” a spus punându-şi rucsacul pe un umăr.

“Lasămă pe mine să duc ăla.” am spus.

“Sunt însărcinată! Nu incapabilă să mă mişc.” a replicat “Scuze din nou. Hormoni ăştia mă dau peste cap.”

Atunci mi-am dat seama că or să fie nouă luni foarte lungi. Chiar când am coborât scările, a aruncat rucsacul pe jos, alergând cu mâna dreaptă acoperindu-şi gura. Am urmat-o, am văzut că era în baie, vomitând orice a mâncat în acea zi. I-am tras părul în spate, mângâind-o.

“Eşti ok,” am şoptit. “Totul merită la sfârşit.”

Când s-a ridicat şi a tras apa am văzut că plângea.

“Patch… eu, nu cred că pot face asta. Nu sunt pregătită pentru asta.”

“Poţi să o faci îngeraşule, îţi promit. O să te ţin de mână de fiecare dată şi o să mă asigur că tu şi copilul sunteţi iubiţi.”

M-a îmbrăţişat, după care a început să caute apa de gură.

“Scuze,” a spus.

“Nu-ţi cere scuze. Eşti însărcinată, e totul bine.”

A zâmbit, apoi s-a îndreptat către Jeep-ul meu. Drumul către Rixon a fost parcurs în linişte.

“Am făcut rost de biletele de avion, am închiriat o barcă, iar casa în care veţi locui o am de ceva ani. Totul e plătit. Aveţi şi o maşină, asigurare pentru tot şi o rezervă de bani nelimitată la banca de acolo,” a spus Rixon după ce am ajuns şi ne-am aşezat la masa din bucătărie.

“Îţi mulţumim foarte mult Rixon,”a spus Nora. “Îţi datorăm totul.”

“Nici o problemă iubire. Atât doar să mă lăsaţi să îmi văd nepoata sau nepotul o dată la ceva timp,” a spus el rânjind.

Am râs împreună cu el, după care ne-a înmânat două bilete de avion.

“Astea sunt biletele. Zborul vostru pleacă în patru ore”

 

Traducător: Dark Rose

Corector: Simo.

4 thoughts on “Capitolul I

  1. Nu am citit cartea , dar deja imi place ce am citi din acest fic…de abia astept urmatorul capitol, iar daca vrea cineva sa ma lamureasc in privinta personajelor…va rog nu va sfiiti :))!NU, chiar va rog!

    1. Bună Aly, da păi treba este cam încurcată, dar mă voi grăbi cu o recenzie pentru această carte minunată şi anume Îngerul Nopţii. Mai i puţină răbdare:).

      Hugs^^Simo<3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s