ganduri

Despre prietenie

 

0c7bb72bcfb3f3580d751c3d3d71c6ce

Probabil ca mare parte din cei care veti citi aceasta postare sunteti familiari cu termenul de prieteni buni. Ei bine am avut neplacuta experienta relativ de curand sa constat ca cea mai buna prietena a mea nu a existat vreodata. Am atribuit acest titlu unei persoane care m-a dezamagit profund, unei persoane care mi-a tradat toata increderea pusa in ea, care m-a facut sa regret profund toate lucrurile facute pentru acea prietenie.

Cu durere in suflet am pus tot ce aveam de la cea mai buna prietena a mea intr-o cutie hotarata sa scap de tot ce imi amintea de o minciuna frumoasa. Nu poti dupa cativa ani sa spui unui om ca nu aveti nimic in comun, de asta iti poti da seama dupa cateva luni de prietenie nu dupa ani de zile. E ceva stupid sa afirmi asa ceva si sa te ascunzi in spatele acestui lucru.

De ce am scris aceasta postare probabil va intrebati. Ei bine stiu ca fiecare dintre noi in viata avem “onoarea” de a intalni o astfel de persoana, pe care o lasam in viata noastra, pe care ne bazam, careia ii atribuim acest titlu de cel mai bun prieten, dar ca din varii motive suntem lasati balta, fie pentru ca suntem inlocuiti, fie pentru ca dupa ani de zile cum a fost si in cazul meu aparent nu mai exista lucruri in comun. Tot ce vreau sa subliniez e ca nu trebuie sa va intristati, eu am primit in viata mea oameni foarte frumosi care au compensat inzecit faptul ca nu mai am o cea mai buna prietena. Plus ca am ajuns la concluzia ca cea mai buna prietena a mea este chiar mama mea. Si nimeni altcineva nu mai merita acest titlu! Nu plangeti, nu disperati, acceptati ca oamenii astia nu erau meniti in viata voastra si primitii pe cei care vor ramane.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s