ganduri

Despre inimini frânte și biscuiți

ce9fc8fb8980e0188bf7ee30b2f60b89

 

Povestea inimii mele frânte e veche cam de 2 ani de zile. Totuși un capricorn încăpățânat niciodată nu se desmite! Am ținut cu dinții de un om care clar nu m-a vrut niciodată în viața lui. Am suferit, nu din cauza lui ci din cauza mea pentru că am ales să stau într-o amiciție pe care nu mi-o doream, doar de dragul de a nu îl alunga din viața mea. Am greșit pentru că am fost slabă și pt că nu am avut puterea să continui fără el în viața mea. Când am ales să pun punct, viața cumva ne-a adus scos din nou unul în calea celuilalt, eu cu inima mai împăcată el la fel de vehement în privința mea. Nu era loc de mai mult decât o simplă prietenie. Treptat, treptat am clădit o amiciție, am clădit încredere și am clădit o oarecare afecțiune unul pentru altul. Dar când fundația e șubredă totul se prăbușește mai devreme sau mai târziu. Lucru care s-a și întâmplat, cum era de așteptat.

Și aici este de menționat faptul că eu am fost atât de naivă și de sinceră încât am ajuns să fiu numită mincinoasă în final. Eu am fost cea numită ipocrită, cea care merita ignorată și așa mai departe. Sinceritatea se pare că trebuie reprimată dacă vrei să păstrezi o prietenie, merge mai bine minciuna și prefăcătoria în multe cazuri. Toate sunt mai bune și mai frumoase în minciună. Adevărurile dor și sunt greu de acceptat. Cu toate aste am decis să rămân sinceră, indiferent dacă sunt crezută sau nu, considerată deplasată și așa mai departe.

Revenind la povestea inițială un anume incident din care tot eu am ieșit prost deși am fost sinceră a zdruncinat grav această prietenie și așa firavă. De atunci ne-am tot strecurat unu în viața celuilalt timid sau mai încrezător, încercând ceva ce era sortit eșecului oricum. A fost totuși frumos să văd că încearcă să rămână în viața mea cum și eu am încercat deși suntem cei mai incompatibili oameni din lume din toate punctele de vedere. Drept dovadă nici prietenia nu e de noi!

Doar că vedeți voi ajungi la saturație la un moment dat. Prima dată el a ajuns adus de purtarea mea. Apoi am ajuns eu la saturație și uite așa după 2 ani de zile chinuiți s-a terminat o poveste, din care am învățat multe lucruri. Din care am ieșit cu o inimă mai frântă decât era. Dar apreciez toate lucrurile frumoase oferite de fiecare om în parte și aici au fost. Puține e drept, dar au fost și lucruri bune!

Important este să putem ierta, să putem trece peste și să avem încredere că oamenii buni ne vor ieși în cale la un moment dat, sau cel puțin acei oameni destinați să fie în viața noastră. Cele mai mari greșeli ale mele au fost cănd am văzut că anumite persoane dragi au vrut să plece din viața mea și nu le-am lăsat la momentul respectiv. Vă spun sincer că dacă e să rămână cineva langă voi acum sau peste 5 ani o să se întoarcă. Dacă nu, atunci nu a fost să fie menit pe drumul vostru în lume. Multă baftă!

Pentru orice inimă frântă recomand biscuiți! Nu dau bătăi de cap și sunt delicioși!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s