ganduri

Trăiască sfânta cască!

pix-bluetooth-cu-casca-japoneza

 

Am stat foarte mult să mă gândesc dacă să îndrăznesc să scriu gândurile mele legate de această metodă interesantă de copiat și am zis de ce nu. Eu sunt studentă la faculteatea de stomatologie UMFCD din București. Majoritatea studenților din anul 3 au fost puși în fața unei minunate materii al cărui nume nu are rost să îl menționez. La această materie, profesorul permite studenților să folosească acest sistem numit cască bluetooth pentru a trece cu brio examenul. Dar ce se întâmplă oare cu studenții care învață, își pierd timp, nopți, uneori și sănătatea pentru a trece acest examen. Păi simplu unii reușesc cu greu să îl treacă alții zi bună să aibă în restanță.

Facultatea asta e un vis “frumos” pe care dacă îl aveam de la început nu îi mai pășam în veci pragul. Mulți vor spune că exagerez, alții că am frustrări. Adevărul este că da am frustrări legate de studenții cască. Ce nu depun prea mare efort să ia note mari, eventual locuri la buget. Da am frustrări pentru că acești oameni sunt puși pe aceeași scară cu studenți care chiar învață și se străduiesc. Dar cui îi pasă. Din moment ce la acest examen din anul 3 de la stomatologie este încurajată fără jenă casca sau hai să facem lucrarea la comun.

Spre marea mea mirare am asistat la o scenă care încă mi-se pare de un umor negru. Un coleg copia fără jenă iar domnul profesor se uita pasiv la el. Ce a făcut domnul profesor, păi simplu a stat să se uite la specimenul în cauză după care a părăsit sala senin. Același profesor la distanță de câteva săptămâni a lăsat câțiva studenți să facă lucrarea la comun dânsul asistând pasiv la scenă.

Deci dragi viitori studenți ai anului 3 UMFCD București stomatologie, vă recomand să investiți în acest sistem întrucât domnul profesor nu are nimin de obiectat chiar vă supraveghează frauda cu spor.

Sau aveți varianta pe care puțini o aleg fiți oameni de caracter, lăsați mizeriile astea puneți mâna pe carte și treceți examenul ăsta, chiar dacă aveți ghinionul de a îl pica și ajungeți în restanță, măcar știți că la finalul zilei ați fost oameni de caracter și oameni integrii și asta valorează mai mult decât orice pe lumea asta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s