Uncategorized

Confuzie…

image

     “Prefer Iadul cu o femeie deşteaptă decât Raiul cu una proastă.” Ei bine se pare că majoritatea bărbaților prefetă Raiul. Nu contenesc să mă întreb cum poți accepta să stai lângă o femeie care e înceată, care nu are o perspectivă a realității, care efectiv e bătută în cap. Am întâlnit foarte multe cazuri de relații în care bărbați inteligenți aleg alături femei proaste, se căsătoresc cu ele, fac un copil cu ele şi se trezesc peste ani că nu mai au ce discuta, că nu au avut niciodată, că nu mai există pasiune sau iubire. Să vă spun un lucru dragii mei şi mă adresez acelora dintre voi care au alături o femeie proastă. Cum o recunoaşteţi? Foarte simplu:

1. Vorbiți doar atunci când vă întreabă cum să rezolve o problemă banală precum plata unei facturi la poştă sau trimiterea unui colet, pentru că prinți nu ştie să se descurce fără îndrumare.
2. Sunteți sunat doar când banii de pe cardul lui prinți nu mai sunt sau atunci când aceasta este neputincioasă în a căra multitudinea de nimicuri cumpărate din mall.
3. Sunteți lăsat acasă atunci când prinți iese cu prietenele ei pentru că nu puteți sau nu aveți ce discuta cu acestea.

     Ei bine acestea sunt doar câteva dintre calitățile unei femei proaste şi superficiale, doar bună de gură şi fapte zero. Mereu m-am întrebat ce e aşa extraordinar la o femeie proastă? E chiar atât de relaxant să discuți cu un perete? Să nu poți vorbi de o carte sau un film pentru că prinți ori tace ori adoarme? E frumos ce-i drept să o scoți în societate, să nu cumva să o iei de mână pentru că prietenii tăi te compătimesc sau îți urmează facilul exemplu de a avea o femeie proastă alături. Ştiu şi vă cred că e mai uşor să vă faceţi puțin numărul în fața acestor dudui şi ele să pice una două. Ştiu că vă este greu să jucați pe tabla de şah a unei femei inteligente ştiu. Dar când o să vă plictisiți de prostie să nu îndrăzniți să blamați femeile pentru că nu ştiu să țină un bărbat lângă ele ci mai bine uitați-vă în curtea voastră şi alegeți o femeie pe care să o țineți voi aproape mereu. Sunt şi acei bărbaţi care ştiu să aleagă, care îşi dau silința şi cuceresc femeia dorită şi continuă să o cucerească în fiecare zi. Rari, dar există şi am tot respectul pentru ei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s