Uncategorized

Concurs Fata de Hartie de Guillaume Musso!

Tom Boyd este un scriitor celebru, aflat în pană de inspiraţie. Billie este o tânără frumoasa şi rebelă, cu un simţ al umorului neobişnuit. Dar mai e un amănunt: Billie este chiar eroina romanelor lui Tom. }ntr-o noapte, când el se afla pe buza prăpastiei, ea prinde viaţă. Şi îi aduce o veste tulburătoare: dacă el nu mai scrie, ea va muri. Astfel începe o călătorie halucinantă, în care Tom trebuie să-şi recapete inspiraţia, ca să poată salva viaţa femeii de care tocmai se îndrăgosteşte. Explozivă şi plină de umor, cu accente de comedie romantică şi thriller, Fata de hartie sfidează orice scenariu previzibil.

Tom şi Billie vin din lumi diferite, dar care se hrănesc una din alta. Cine va învinge în acest joc dur al seducţiei: realitatea sau ficţiunea?

Dacă doriţi să câştigaţi un exemplar al cărţii de mai sus vă invit la concurs:

a Rafflecopter giveaway

6 thoughts on “Concurs Fata de Hartie de Guillaume Musso!

    1. Ella eu ti multumesc pentru cuvintele tale. Imi face placere sa organizez aceste concursuri. Dupa mine sentimentul pe care-l ai cand castigi e fantastic. Doresc sa impartaseasc acest sentiment cu toate persoanele de pe blog:). Am in plan sa organizez in fiecare luna un concurs sau mai multe de ce nu:).

      1. Foarte frumos din partea ta, si te felicit pentru ce vrei sa faci! Nu am castigat multe la viata mea, dar am simtit de vreo trei ori sentimentul acela, cel care te intregeste la un moment dat si care te face fericit pentru un timp bun.
        Multumim inca odata pentru concursuri! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s