Uncategorized

“E uşor să dăruieşti!”

a_darui

Inima mea treasaltă de bucurie, iar ochii mei lăcrimează abundent când mă uit la micuţa, dar stufoasa formă dreptunghiulară din mâinile mele. Vreţi să aflaţi ce este sau deja v-aţi dat seama?

Este o carte, drăgălaşii mei îngeraşi. O carte, una singură! Dar acest mic şi captivant obiect a reuşit să trezească o multitudine de reacţii în sufletul meu.

Campania „ E uşor să dăruieşti „

http://bookcity.ro/article–e-usor-sa-daruiesti–1908.html

Una din categoriile mele preferate este:

http://bookcity.ro/psihologie-si-psihoterapie

dogy-5

Cam asta mi-ar plăcea să primesc de la BookCity:

Ce-aş fie eu fără tine de Guillaume Musso

http://bookcity.ro/beletristica/literatura-universala/ce-as-fi-eu-fara-tine-22009.html

Dacă dragostea ar putea gândi de Alon Gratch

http://bookcity.ro/psihologie-si-psihoterapie/daca-dragostea-ar-putea-gandi-43749.html

Cartea gesturilor de Peter Collett

http://bookcity.ro/psihologie-si-psihoterapie/cartea-gesturilor-42917.html

 Şi aceste cărţi le-aş dărui: bucurie_cadou

Scrisoare de Dragoste de Mihail Drumeş

http://bookcity.ro/beletristica/literatura-romana/scrisoare-de-dragoste-29450.html

Cazul Magheru de Mihail Drumeş

http://bookcity.ro/beletristica/literatura-romana/cazul-magheru-45890.html

Îngerul Nopţii de Becca Fitzpatrick

http://bookcity.ro/sf-fantasy-si-horror/ingerul-noptii-30594.html

Dacă aş rămânde de Gayle Forman

http://bookcity.ro/beletristica/literatura-universala/daca-as-ramane-38429

 Întotdeauna mi-a plăcut să primesc, dar şi să dăruiesc cadouri. Niciodată nu am vrut cadouri scumpe şi despre asta vorbeam şi cu prietenele mele, că nu trebuie să-mi ofere neapărat un cadou de ziua mea, pentru că simpla lor prezenţă îmi este de ajuns zic eu. Dacă totuşi se hotărăsc să-mi dăruiască ceva ele întotdeauna aleg o carte, pe care o vroiam sau pe care am menţionat-o undeva într-un trecut efemer, dar a fost se prea pare o informaţie, pe care ele au reţinut-o şi încă foarte bine. Ceea ce mă bucură enorm sinceră să fiu, dar să nu le spuneţi!:))

Când e vorba de a face anumite cadouri eu am o singură problemă….nu ştiu ce-şi doreşte persoana respectivă! Chiar dacă la un pe moment am o idee despre ce aş putea cumpăra, aceasta îmi este demontată instant de prietenele mele printr-un simplu „ nu te obosi să-mi iei acel lucru”. Serios?! Cum şi-au dat seama?!?!

Oricum, când vine vorba de a dărui prefer să strâng ce am prin casă şi nu mai îmi trebuie, cum ar fi jucării sau hăinuţe care nu mă mai încap şi să le donez unui centru de copii, sau prefer să mă duc şi să dăruiesc cărţi copiilor bolnavi de cancer sau HIV. Chiar mă doare pe mine că societatea de azi a ajuns într-un hal de degradare morală, care mă îngrozeşte teribil. Regret că suntem mai interesaţi de ultimul model de Iphone decât de ajutorarea unor copii necăjiţi de soartă! Totuşi vreţi să vă spun un secret?

iertarea

Mie nu mi-e milă de ei! Serios nu mi-e milă. Îi admir enorm pentru curajul şi puterea interioară, pe care o deţin, îi respect pentru că au credinţa că totul va fi bine, că Dumnezeu îi va face bine. Iubesc aceşti copii şi cu un simplu zâmbet de-al lor mie îmi dăruiesc totul! Sentimentul de respect trebuie să treacă peste aparenţe, statut social şi alte prostii din astea. Acest sentiment trebuie avut doar pentru persoanele extraordinare din această ţară, pentru persoanele care au încă nădejdea că sistemul poate se va îndura de ele, pentru acele persoane eu am un respect IMENS!

Chiar dacă nu sunt bogată, îmi permit „luxul” de a face ceva pentru aceşti copii pentru că eu spre deosebire de alţii am înţeles ce e în sufletul lor. Aceşti copii nu au nevoie de mila noastră, ci de dăruirea noastră. Ei trebuie să simtă că lucrul dăruit de noi este din suflet!

heart

Cel mai frumos dar, pe care poţi să-l dăruieşti se crede a fi iubirea, alţi înclină spre prietenie, ei bine eu cred că este viaţa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s