Uncategorized

New page + o întrebare pentru voi!

2011-09-25 13.33.48

Hello my dear angels! Ce mai faceţi? Eu nu prea bine sinceră să fiu am avut parte de nişte întâmplări foarte interesante, pe care o să le dezbat cu voi imediat, dar mai întâi aş dori să vă anunţ că am înfiinţat o nouă pagină intitulată ~Recenziile mele~ unde am postat câteva recenzii şi mi-ar plăcea să îmi lăsaţi opiniile voastre referitoare la recenzie sau la cartea respectivă. Vă las link-urile mai jos în cazul în care vă interesează:).

~Recenziile mele~

https://weareholdingangels.wordpress.com/recenzie-chimie-perfecta-de-simone-elkeles/recenzie-fata-de-hartie/

https://weareholdingangels.wordpress.com/recenzie-chimie-perfecta-de-simone-elkeles/recenzie-salveaza-ma/

https://weareholdingangels.wordpress.com/recenzie-chimie-perfecta-de-simone-elkeles/recenzie-ella/

https://weareholdingangels.wordpress.com/recenzie-chimie-perfecta-de-simone-elkeles/recenzie-umbra-noptii/

https://weareholdingangels.wordpress.com/recenzie-chimie-perfecta-de-simone-elkeles/recenzie-cele-50-de-vicii-ale-domnului-grey/

https://weareholdingangels.wordpress.com/recenzie-chimie-perfecta-de-simone-elkeles/recenzie-bestia-umana/

https://weareholdingangels.wordpress.com/recenzie-chimie-perfecta-de-simone-elkeles/recenzie-chimie-perfecta/

Bun, acum să vă povestesc întâmplarea. Diriginta mea se întâmplă să-mi fie şi profesoară de chimie (“ura”), dar problema e că nu înţeleg ce ne predă…pur şi simplu pentru mine e chineză pură ceea ce scrie femeia aia acolo. Prietena mea cea mai bună ( sau fosta mea cea mai bună prietenă ar trebuii să spun ) ştie cât de cât chimie şi am rugat-o să-mi explice şi mie o lecţie la care am lipsit pentru că am fost bolnavă. Ştiţi carea a fost răspunsul ei?

“-Sigur că te ajut, dar eu nu fac meditaţii pe gratis te costă 15 lei.”

Aţi rămas mască? Bun pentru că şi eu am rămas perplexă. Am întrebat-o dacă este vre-o glumă proastă, dar ea a spus că nu îşi oferă “serviciile” decât contra cost. Am încercat să-i explic că nu am nevoie decât de câteva explicaţii minore care nu necesitau mai mult de 30 de minute, dar ea nu şi nu că asta înseamnă meditaţie şi că ea nu face pe gratis meditaţii.

Cred că vă închipuiţi că eu şi domnişoara menţionată mai sus am întrerupt orice legătură de prietenie şi nici o reconciliere nu mai intră în discuţie. Menţionez că eram prietene de 7 ANI DE ZILE 7 ANI!!! Nu ne cunoşteam de ieri de azi şi a îndrăznit să-mi cerară bani şi să-mi reproşeze că doar vreau să mă folosesc de ea şi că ea de asta cere bani…ca să nu se simtă folosită sau o chestie din asta mi-a spus. În orice caz, întrebarea mea pentru voi este următoarea: În ce condiţii aţi cere bani de la prieteni? Chiar sunt curioasă de răspunsurile voastre. Şi chiar aş vrea să ştiu dacă mai vreţi să mai avem astfel de discuţii pe blog mie sincer mi-ar face plăcere. Adolescenţa mea e destul de interesantă:))! Hugs>:D<!!!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s